דלגו לתוכן

שיתוף כרטיסים

הגדרת השיתוף בלשונית שיתוף של עיצוב כרטיס חבר או כרטיס מתנה קובעת אם מותר להעביר כרטיס לאנשים אחרים:

  • כמה אנשים, כמה מכשירים – מותר לשתף את הכרטיס (ברירת מחדל).
  • אדם אחד, כל המכשירים שלו – רק מי ששמר את הכרטיס רשאי להשתמש בו, בכל המכשירים שלו.
  • אדם אחד, מכשיר אחד – הכרטיס קשור לאדם אחד ולמכשיר אחד.

Google Wallet אוכף את שלוש הרמות. Apple Wallet מכיר רק “שיתוף מותר” או “חסום”: שתי הרמות המוגבלות חוסמות שם את השיתוף, ו”אדם אחד, מכשיר אחד” מתנהג ב-iOS כמו “אדם אחד, כל המכשירים שלו”, כי iCloud מסנכרן את הכרטיס למכשירים של המחזיק. השדה שיתוף חסום (Apple Wallet) מציג מה חל על Apple.

לאחר שכרטיסים מעיצוב נשמרו ב-Google Wallet, Google אינו מאפשר עוד הגדרה מחמירה יותר. בחירה מחמירה יותר תאופס בעת השמירה ותחול רק על עיצוב חדש – הטופס מתריע על כך במקרה זה.